Doctor Babor treatments

Doctor Babor treatments

Doctor Babor treatments

Doctor Babor filosofie

Dr. Michael Babor legde met de uitvinding van het BIOGEN PLANT Extract de basis voor de serie DOCTOR BABOR. Als biochemicus en oprichter van de onderneming heeft hij een veelvoud aan high performance producten ontwikkeld. Enkele zijn tot op de dag van vandaag nog bestsellers, zoals de legendarische Ultimate Repair Cream met het BIOGEN PLANT Extract. Dit BIOGEN PLANT Extract vertegenwoordigt bij BABOR ook vandaag nog het hoogste niveau van de huidregeneratie en is hoofdwerkstof van de REPAIR CELLULAR lijn.

In de huidige, industriële tijden van de verstedelijking zijn celbescherming en regeneratie van reeds ontstane huid-beschadigingen essentieel – en dit onafhankelijk van leeftijd en huidbeeld. Afgeleid van het BIOGEN PLANT Extract kan de BPE Code 3RX als seriewerkstof van DOCTOR BABOR de huid onder-steunen bij de bescherming tegen de door het milieu ontstane celbeschadiging en daarmee de gepaard gaande vroegtijdige huidveroudering door vrije radicalen.

Doctor Babor productconcepten

Huid opbouwende en intensief regenererende behandeling voor elke uitgeputte, belaste huid, in het bijzonder- voor de cosmetische voorbereiding van de huid op een chirurgische ingreep resp. een inspuiting met fillers.- voor de cosmetische nabehandeling van de huid na een chirurgische ingreep.- voor de ondersteuning van een optimale, zo min mogelijk zichtbare littekenvorming.Producten voor de intensieve regeneratie van de huid, speciaal ook voor de voor- en nazorg na plastische chirurgie, esthetische ingrepen, fruitzuurpeelings alsmede na apparatieve, intensieve treatments.75 min.

Prijs: €74,50