Wie ben ik?

Wie ben ik?

Wie ben ik?
Wie ben ik?

Ik ben Loïs Veenman

Vanaf mijn 21ste ben ik begonnen als schoonheidsspecialiste. Tijdens mijn opleiding ben ik gaan stage lopen bij schoonheidssalon Albine in Havelte.

Albine ging met pensioen en had mij gevraagd of ik het wilde overnemen. Sinds juni 2012 heb ik schoonheidssalon Albine overgenomen. Op 13 oktober heb ik de schoonheidssalon op nieuw heropend en de naam schoonheidssalon Azzurro gegeven. Vol trots ben ik de salon van start gegaan.

Mijn kwaliteiten liggen op nauwkeurigheid, aandacht voor de klant en de kennis van mijn vak. Dit houd ik bij door naar beurzen te gaan en cursussen te volgen. Op deze manier geef ik de juiste kwaliteit voor hem en haar. Ik werk met het product Babor wat afkomstig is uit Aken. Ik heb voor dit merk gekozen omdat het een zeer breed assortiment heeft voor jong tot oud. Daarnaast biedt het een ruime keuze uit verschillende soorten behandelingen.

De behandelingen lopen uiteen van basis (reinigende) tot anti-aging behandelingen. Ik sta vooral voor huidverbetering en huidverzorging waarin u volledig kunt ontspannen.

Wilt u meer informatie over schoonheidssalon Azzurro?

Neem gerust even contact met mij op. Bel naar 0636229530 of vul het contactformulier in.